Dit hebben onze klanten ervaren...

Romeo Makhaisingh
9

Goede en snelle communicatie! Ik ben erg tevreden over Wesley de Keijzer een prettige makelaar! Hij is een Experts in zijn vak. Zeker een aanbeveling.

Richard Kanbier
9

Fijne makelaar, met veel enthousiasme wordt je huis voor je verkocht. En vooraf goed zijn huiswerk gemaakt. Aanrader voor de verkoop van je huis in Maarssen e.o.

Dhr. Richard Kanbier
9

Fijne makelaar. Enthousiasme en uitgestraalde vertrouwen tijdens het eerste gesprek zijn ruimschoots waargemaakt tijdens de verkoop van het huis

Ton Hoepel
7

Vlotte ongedwongen sfeer soms persoonlijk lastig contact te krijgen verder prima team

Joost Ziggers
9

Tot nu toe prima (huis vandaag in de verkoop gegaan). We zijn tevreden over de foto's en video's, en er is een keurige advertentie gemaakt.

Anoniem
7

Deze makelaar heeft deze en meerdere woningen in de omgeving & appartementen complex verkocht, waardoor de lokale marktkennis up to date is. De deskundigheid van de makelaar is in onze ervaring prima, wist goede tips te geven om het appartement ruimtelijker te maken voor o.a. de foto's welk gemaakt worden door hun eigen(!) fotograaf. De service en begeleiding had naar mijn smaak wat pro-actiever vanuit de makelaar gekund. Een simpele bevestigingsmail na telefonisch contact helpt al enorm. De prijs/kwaliteit ligt gezien de vaste prijs relatief gezien aan de verkoopprijs aan de hoge kant met een 1,5%.

Sophia Mulder
9

Werkwijze van de makelaar geeft ons een fijn gevoel.

Patrick Oppelaar
8

Fijn advies en begeleiding voor de verkoop van het appartement. Punten ter verbetering zouden zijn: Pro-activiteit in notificaties. Concreet voorbeeld: Het wijzigen van de status in Funda was ik niet van op de hoogte totdat ik zelf contact op nam. Daarnaast zou het fijn zijn om na het tekenen van de koopakte nogmaals een fysiek contact moment te hebben om de acties tot overdracht door te nemen. Denk bijv. aan het doorlopen van de lijst van zaken zodat er niet teveel en/of te weinig wordt achtergelaten. De gehanteerde prijs zou voor ons relatief gezien aan de hoge kant uitkomen vergeleken met de verwachtte verkoopsom.

Michel van de Scheur
10

Goed en erg deskundig

Jan Wateler
9

goed contact

Marcel Souren
7

De intake en dienstverlening van Marcel heb ik als zeer positief ervaren. Hij heeft ook nog geholpen door de koopakte van de door ons gekochte woning door te nemen. Achteraf met de deal wel dure dienstverlening geworden maar de verkoopprijs is dan ook goed. De verkoop verliep helaas vanwege een vakantie via een andere Makelaar van Beumer. Ook Wesley was redelijk tot goed bereikbaar, dus daarover geen klagen. Daarnaast heeft Joke ook regelmatig vragen van mij mogen beantwoorden en de doorlooptijd op mijn mails was prima. Wel had ik het idee dat het contact vaak vanuit mij moest komen. Met name bij de terugkoppeling na bezichtigingen en het aankondigen van bezichtigingen. Wellicht had dit ook te maken met de korte doorlooptijd en de animo waardoor al snel duidelijk was dat het huis snel verkocht zou gaan worden. Vanwege dat er 2 dagdelen gepland waren heeft ook naar ik begrijp niet iedereen die interesse had het huis kunnen zien. Ik ben zelf met de optie gekomen om met biedingsformulieren te gaan werken. Daarin mocht wat mij betreft wat pro-actiever geschakeld worden. Wat voor mij enigszins teleurstellend is dat als het huis definitief verkocht is dat je enkel een mailtje ontvangt. Daarnaast was de brief van de notaris dat de bankgarantie binnen was eerder dan de mail vanuit Beumer. Al met al tevreden over de verkoopprijs en de deskundigheid van de makelaars maar voor ik zie nog wel wat verbeterpunten. ( Zal ook te maken hebben met de huidige markt, i.c.m. dat zowel Wesley als Marcel een weekje vrij was precies op het moment toen ons huis op Funda kwam.

Mevr. Papapostolou
9

Goede en snelle communicatie! Ik ben erg tevreden. Hey zijn Experts in hun vak. Zeker een aanbeveling.

Melanie van den Berg
8

Goede presentatie Vriendelijk overkomen

Dhr. Th.Galiart
10

Heel bekwaam en plezierige mensen die je ook nog eens om raad kan vragen over aanverwante zaken zonder dat daar extra kosten voor worden berekend. Zeker aan aanraden waard.

Mevr. Van der Wal-Neleman
9

Het contact met de makelaar was plezierig geruststellend. We hebben ons geen moment overgeleverd gevoeld, ondanks ons gebrek aan kennis van de huizenmarkt.

Mevr. Pasterkamp-Elliot
10

Het contact met de makelaar liep vanaf dag 1 perfect! Uitstekende communicatie, behulpzaam, meedenkend en vooral vriendelijk!

Richard ten Oever
8

Goede en snelle service

Sarah  Chin
10

Huis moet natuurlijk nog verkocht worden maar tot nu toe alles naar wens (sinds vandaag op funda). Heb vertrouwen in Marcel dat hij onze belangen goed behartigd.

Dhr. Van Leeuwen
10

Wij hadden geen ervaring met het verkopen van een huis, maar we hebben het in handen gelegd van Beumer makelaar en Marcel heeft ons fantastisch begeleid tot dit goede eindresultaat,. Marcel bedankt !!!

Liesbeth van der van der kamp
8

Wij hebben ons huis gevonden dankzij Wesley. Door naar verschillende huizen te zijn geweest wist hij wat we zochten. Enorm veel geluk gehad , en wij zijn er heel blij mee. Nu ons huis nog in de verkoop ,maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Dhr. André Geurts
9

Geslaagde verkoop. Leuke mensen en een prima begeleiding. Gevolgd door een snelle verkoop. Niets om op aan te merken.

Richard Kanbier
8

Zeer fijn gesprek met Wesley gehad, waardoor wij ook enthousiast werden. Goed gevoel om ons huis bij deze makelaar te koop te zetten.

Anoniem
9

Vlotte, adequate dienstverlening. Juiste informatie, veel digitale mogelijkheden. Mijn huis was binnen een paar dagen verkocht.

Anoniem
9

Het contact was super. Wesley pakte de verkoop professioneel aan. Na het tekenen van de voorlopige koopakte was de nazorg heel fijn. Bij vragen konden wij altijd hem bellen of appen, zelfs in de avond weekenden en tijdens zijn vakantie!

van Anrooy
10

Vriendelijke makelaars goed begeleid zijn altijd bereid om iets extra's te doen als je vragen hebt ik kan geen min punt bedenken is gewoon op gegaan

Margret van de Kant-Kolfschoten
8

Goed advies Na bezichtiging direct contact

Henk Molenaar
9

een 9

Anoniem
10

Vanaf het begin wisten wij dat we voor Beumer&van Schoonhoven zouden gaan. Het gesprek liep meteen fantastisch. Een groot compliment voor de expertise van deze makelaar. Men komt beloftes na welke afgesproken waren. Werkelijk uitstekend. Een zéér goede begeleiding, kordaat, duidelijk. Men verkoopt géén sprookjes, maar ons huis. Het is de beste makelaar met een visie voor verkoop en/of aankoop! Dank aan Marcel, Wesley en de Office Manager Saskia, welke zéér goed hun werk hebben gedaan, dank voor al jullie inzet. Zwanenkamp 25

Anoniem
9

Bij het uitzoeken van de makelaars direct een goed gevoel over Marcel van den Berg en Beumer. En dit bleek een goed gevoel te zijn. Onze grootste wens was dat de verkoop zoveel mogelijk uit handen werd genomen en dit werd gedaan. Niets was teveel of moeilijk, elke vraag werd snel en goed beantwoord en de benadering zeer persoonlijk. Tijdens het verkoop proces maar ook daarna zeer goed geholpen en van advies voorzien. Kijkend naar de prijs kwaliteit - Beumer had de beste prijs van allemaal - naar ons idee de beste keus in Maarssen en omgeving!

Anoniem
9

Plezierig contact gehad, makelaar heeft echt kennis van zaken en ons juist geadviseerd. Zowel voor de verkoop als aankoop van de nieuwe woning.

John van Loveren
9

Vanaf het eerste contact de juiste klik en vertrouwen in het verkooptraject. Kwam bij de kennismaking beslagen ten ijs met kennis van zaken en heldere verkoopstrategie. Tijdens het verkooptrajecte steeds op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en reacties van potentiële kopers. Kortom zeer tevreden met de dienstverlening.

Anoniem
10

Binnen slechts enkele dagen onze oude woning verkocht. Alles volgens afspraak afgehandeld, zeker een aanrader

Nel van der Wal-Neleman
8

prettig contact en deskundige begeleiding bij een handeling waarin alles voor mij nieuw en vreemd is.

Eddie van Anrooij
10

Goed geholpen luisterd naar je vragen ben zeer tevreden

Anoniem
10

Fijn contact, afspraken zijn nagekomen en we werden steeds heel goed op de hoogte gehouden. Top makelaar!

Cees van Leeuwen
8

Tot nu toe een prima contact en behandeling.

Xander de Jong
10

Geen

boomstede707
9

Wij zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden van het gehele makelaarskantoor. Persoonlijk en telefonisch kontakt zeer plezierig verlopen.

Jan Landwaart
8

Prettig contact met de makelaar welke kennis van zaken heeft en daardoor goed advies kan geven!

Mevr. Marjo Westerik
9

Het kontakt was heel prettig,en alles werd keurig geregeld en besproken Ook de fotosessie was snel en accuraat.

Anoniem
9

Het contact verliep goed. Er is goed meegedacht om de verkoop te realiseren zodat wij ons droomhuis konden aankopen.

Dhr. Schelling
9

Zeer vakkundige en vriendelijke makelaar. Goede begeleiding en snel verkocht. Afspraken altijd goed nagekomen

André Westland
10

Omdat onze makelaar zei "verkopen en kopen" is emotie, prachtig gezegd. Men is van de andere huizen op de hoogte. Een fantastisch begin voor de verkoop van ons huis. Deze makelaar leeft ook daadwerkelijk met je mee en voldoet aan onze eisen. Top Makelaar! Men houdt alles gewoon goed op tijd in de gaten. Verder kunnen wij helaas nog niet beoordelen wat nog beter kan! Want het huis staat vanaf vandaag er pas op. Daar kan ik nog niet over oordelen, althans nog niet!

Rien Schelling
9

Zijn heel blij met deze makelaar. Zeer prettig contact telf en persoonlijk Fijne begeleiding en komen afspraken na. Mooie presentatie van de foto’s

boomstede707
9

Wij zeer tevreden met het contact telf en persoonlijk. Afspraken altijd op tijd. Mooie presentatie van foto’s en zeer goede begeleiding.

Marjo Westerik-Bom
8

Kontakt was prima en hij was enthousiast over de woning!

Dhr. Veer
10

Professionele menselijke aanpak van het hele proces van begin tot einde. Stelt een reële vraagprijs Maakt waar wat hij zegt te gaan doen. Duidelijke communicatie over de stappen die gezet gaan worden Kan geen minpunt bedenken.

Anoniem
10

Alles verliep perfect, communicatie, begeleiding en contract ondertekenen. Zelfs nog vrijblijvend het contract van ons nieuwe huis nagekeken.

Anoniem
10

Prettig voorgesprek. Vervolgens alles aangepakt en uitgevoerd zoals afgesproken. Efficiënt: bijv bezichtigingen twee dagen achter elkaar. Kort erop geïnventariseerd wie er serieuze interesse had en ook dat zsm rond gemaakt. Voor alle partijen fijn om te weten waar je aan toe bent. Want ook een gunstige verkoopmarkt vraagt om een goede aanpak!

Tim
9

Verbeterpunt: we kregen een andere makelaar toegewezen dan waar we de kennismaking mee hebben gehad en dat kwam als een complete verrassing. Gelukkig bleek Wesley net zo goed als Marcel maar de volgende keer zou ik dat toch echt wat duidelijker erbij zeggen.

Terug
Recent bekeken