Dit hebben onze klanten ervaren...

Herman Maas
10

Zeer kundige, meedenkende en vriendelijke medewerkers.

Dhr. Brouwer
9

Heel tevreden over alle facetten. Prima contact, betrouwbare makelaar, heeft beloftes meer dan waargemaakt, uitstekende presentatie, extreem snel verkocht voor een prima prijs!

Dhr. Herman Maas
10

Het contact met de makelaars en secretaresse is heel erg goed. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Rien Schelling
8

Goed gevoel en een prettig contact met de makelaar. Mooie presentatie

Ellie Schelling
8

Prettig contact en een hele goede presentatie

Esther Brouwer-Bos
10

Wat ik al eerder schreef, Marcel is gewoon oprecht, eerlijk en weet waar hij het over heeft.

Désirée van der Veen
10

Contact met Marcel is zeer professioneel echter niet statig. Denkt met je mee en je kan altijd terecht met vragen waarop altijd zeer snel reactie komt. Marcel is uitstekend op de hoogte van de markt en verkoopt geen onzin maar is eerlijk en realistisch. Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer een beroep doen op Marcel.

Xander de Jong
10

Voorlopig nog geen opmerkingen.

Gerrit Westerik
8

Beumer is een professionele makelaar en de omgang met de makelaar en informatie uitwisseling vinden wij heel prettig

Anoniem
9

Goede, adequate en prettige communicatie. Altijd bereid te luisteren, een vraag te beantwoorden of iets toe te lichten.

Anoniem
9

Zeer goede makelaar binnen enkele dagen ons huis verkocht. Zelfs boven de vraagprijs. Afhandeling ook perfect en oplettend geregeld.

Rick Gomersbach
10

Zeer tevreden over de snelle en tactvolle verkoop van het huis . Vr bedankt

Dhr. Peter Koenen
8

Contact was bij kennismaking al goed en vertrouwd. Bovendien was Marcel goed op de hoogte van de omgeving en prijzen. Dit heeft ook de doorslag gegeven bij onze keuze

Dhr. Wijnand Van Loenen
10

Erg prettig en deskundig geholpen. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is top. Wesley en Marcel, bedankt!

Aliene Neven
8

Het intake gesprek kwam deskundig over .Er was ruimte om vragen te stellen als het niet duidelijk was en dat was gedurende hele periode voorafgaande aan de verkoop. Dat gaf mij rust en vertrouwen

Arnold Osinga
8

Het proces loopt nog bij ons, maar tot zover verloopt alles prima. En heb volkomen vertrouwen in een goede en positieve afwikkeling van het proces.

Argo Van Bart
10

Wij zouden niets kunnen bedenken wat verbeterd kan worden. Een absolute topper!

Anoniem
7

Wat wij als positief hebben ervaren is dat toen de foto's niet naar wens waren, de makelaar direct actie heeft ondernomen en dat heeft opgelost. Wat wij als negatief hebben ervaren is dat we op een middag om half 6 werden gebeld dat er de volgende ochtend om half 10 een taxatie moest plaatsvinden vanuit de kopers. Toen wij aangaven dat we dit te kort dag vonden omdat we ons huis graag netjes hebben voor er iemand binnenkomt werd er door de vrouw van de receptie niet al te vriendelijk gereageerd. Ook toen wij haar tijdens het verkoop proces vroegen over een eventuele open dag werd er niet erg vriendelijk gereageerd. Kregen erg het gevoel dat wij niet belangrijk genoeg waren, omdat wij een appartement verkochten en geen woonhuis. De makelaar zou ik aanbevelen omdat hij veel kennis heeft en het proces goed heeft begeleid, Marcel en Wesley zijn 2 makelaars met verstand van zaken. De makelaar zou ik afraden door de manier waarop er gecommuniceerd word dat de receptie.

Anoniem
10

Plezierig en zakelijk. Klein basic kantoor. spreek me meer aan dan luxe met een associatie van duur. We waren altijd welkom. Goede overdracht tussen kantoorgenoten. Makkelijk als iemand anders even moest overnemen. We hadden een kort maar krachtige verkoop van ons oude huis en een kort maar krachtige aankoop van het nieuwe huis. Al met al tot dusver naar verwachting verlopen.

Dhr. Blom
9

Deskundige en prettige makelaar. Gaf ons een goed gevoel bij het intakegesprek.

Michael Kuipers
7

De makelaars zijn betrokken en hebben kennis van zaken. Het is fijn dat er na de bezichtigingen wordt gebeld hoe het is gegaan en dat deze gesprekken niet afgeraffeld worden. Ze nemen goed de tijd om alles toe te lichten en zijn goed bereikbaar voor vragen. ons huis is voor een mooi bedrag verkocht! puntjes van aandacht: In het voortraject hadden wij graag een plan van aanpak gezien qua verkoopstrategie. Er was gesproken over een eventuele open dag waar wij oren naar hadden, echter is er gekozen voor losse afspraken. Hier hadden wij graag een betere communicatie gezien. De afspraken worden vrij kort van te voren aangekondigd. (o.a. de taxatie). Ik weet niet of dit overmacht is en of er überhaupt ruimte is om zaken eerder aan te kondigen maar wilde dit toch even melden. Toen wij dit aangaven bij de telefoniste kregen wij het gevoel te worden afgesnauwd. Ook toen wij kwamen voor de ondertekening kwam ze wat geïrriteerd over. Zij zou zich best wat klantvriendelijker mogen opstellen.

Esther Brouwer-Bos
10

Erg warm gesprek en hebben vertrouwen in Marcel.

Petra Blankensteijn
10

Gewoon een vriendelijke en aardige man

Bas van Velzen
10

Tot zoverre zijn wij uiterst tevreden en we zijn erg benieuwd hoe de bezichtigingen en verkoop zullen verlopen.

Argo Van Bart
10

Duidelijke communicatie en informatie. Erg handig dat je een eigen account hebt zodat je alles kunt volgen. Snelle reactie en actie.

Laura van Rooijen
8

Ik was erg blij met hoe alles is verlopen tot nu toe. Zeker toen ik wat puntjes had over de foto's voelde ik me gehoord en begrepen en is er meteen actie ondernomen. Echt heel fijn!

Mike de Jong
9

Het was een zeer prettig eerste gesprek. In het 2e gesprek wist hij ons ook goed gerust te stellen over de verkoop en aankoop van een woning. Vooral dat we niet met ons gezin op straat zouden komen te staan als ons huis wel verkocht zou zijn maar we nog niks anders zouden hebben. Er is een goede klik tussen ons

Vos
9

Via Beumer hebben wij ons eerste en tweede huis gekocht, nu hebben we voor de tweede keer een huis via Beumer verkocht. Tijdens het gesprek worden uitstekend adviezen en tips gegeven waar je wat mee kan, niet alleen over de woning maar ook over praktische zaken er om heen. Wij zijn zeer tevreden.

Marieke Hietbrink
10

We zijn super goed geholpen! Marcel is een hele leuke, vriendelijke en betrokken makelaar. Soms kunnen zaken wat stipter, zoals bijvoorbeeld het te koop / verkoop bord langsbrengen. Maar daar hebben we verder helemaal geen last van gehad!!!

Ben Duran
8

Iets meer rust

Gerard van den Berg
9

Tot op heden ben ik zeer tevreden over de begeleiding en informatie uit het team van Beumer Garantiemakelaars. Carla en Gerard van den Berg. Fazantenkamp 821 Maarssen.

Peter Koenen
8

Het contact was vanaf het begin erg prettig. Wij vonden dat een belangrijke voorwaarde voor de verkoop van ons huis wat toch op vertrouwen is gebaseerd.

Petra Blankensteijn
10

Marcel is aardig en helpt goed Niks is hem te veel

Theo Buskens
8

Transparantheid tot op heden.

Anoniem
9

Prima contact met makelaar. Deskundig advies. Ze maken goed gebruik van social media en nieuwsbrieven. Bezichtigingen goed verlopen. Huis binnen minder dan week verkocht. Dus super blij.

van der Wind
10

Contact is erg fijn, blijf zo doorgaan in de toekomst!!

Mirjam de Koning-van der Linden
9

Gesprek was open en eerlijk, goed en snel begeleid in het proces van de verkoop En persoonlijk contact

Neha Mangat
10

We are very happy with the process, information and guidance. Happy so far and hope it end on good note.

Dik Veer
10

Persoonlijke benadering. Enthousiast en betrokken. Kortom prima

Danny Bruijntjes
9

Na een prettig intake gesprek werden ook de gemaakte cordaat afgehandeld

Rob van Dulst
9

|Er is goede voorlichting gegeven , bij vragen werd je goed en vakkundig geholpen ,presentatie en foto's zijn perfect . Prima Makelaars kantoor

Dhr. Robart
10

Vooral duper aardige mensen die met je mee denken en werkelijk niets te veel is zelfs na sluitingtijd.

Dhr. Rob Meij
9

Contact verliep zeer soepel, wij zijn zeer tevreden hoe alles in z'n werk werd gezet en afgehandeld.

Anoniem
8

Contact met makelaar is goed. Veel kennis van huizen en markt. Goede presentatie van de woning. Woning verkocht in korte tijd.

Paul Robart
10

Het loopt gewoon op rolletjes en er word ook naar ons geluisterd.

Frans Groeneveld
8

leuke samenwerking en komt de afspraken na

Dhr. van Essen, Willem
9

Het contact met de makelaar en team verliep zeer spoedig en vlot. Korte lijnen, welke zeker voor mij zijnde in het buitenland, zeer prettig waren. Prima service.

Dhr. Romijn
9

Een prima en zeer deskundige makelaar met een fantastisch team. Ze hebben mij uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn woning en ik zou ze zeker aan familie en vrienden aanbevelen.

Dhr. Koppen
10

Alles is goed en snel gegaan met altijd een duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel Wesley als Saskia.Zelf hebben wij weinig moeten ondernemen bijna alles werd goed voor ons geregeld. Wij willen deze makelaar dan ook graag aan iedereen aanbevelen.

Adriaan de Graaf
9

fijn persoon marcel v/d berg kundig, rustig en betrouwbaar

Terug
Recent bekeken