Dit hebben onze klanten ervaren...

Sarah  Chin
10

Huis moet natuurlijk nog verkocht worden maar tot nu toe alles naar wens (sinds vandaag op funda). Heb vertrouwen in Marcel dat hij onze belangen goed behartigd.

Dhr. Van Leeuwen
10

Wij hadden geen ervaring met het verkopen van een huis, maar we hebben het in handen gelegd van Beumer makelaar en Marcel heeft ons fantastisch begeleid tot dit goede eindresultaat,. Marcel bedankt !!!

Liesbeth van der van der kamp
8

Wij hebben ons huis gevonden dankzij Wesley. Door naar verschillende huizen te zijn geweest wist hij wat we zochten. Enorm veel geluk gehad , en wij zijn er heel blij mee. Nu ons huis nog in de verkoop ,maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Dhr. André Geurts
9

Geslaagde verkoop. Leuke mensen en een prima begeleiding. Gevolgd door een snelle verkoop. Niets om op aan te merken.

Richard Kanbier
8

Zeer fijn gesprek met Wesley gehad, waardoor wij ook enthousiast werden. Goed gevoel om ons huis bij deze makelaar te koop te zetten.

Anoniem
9

Vlotte, adequate dienstverlening. Juiste informatie, veel digitale mogelijkheden. Mijn huis was binnen een paar dagen verkocht.

Anoniem
9

Het contact was super. Wesley pakte de verkoop professioneel aan. Na het tekenen van de voorlopige koopakte was de nazorg heel fijn. Bij vragen konden wij altijd hem bellen of appen, zelfs in de avond weekenden en tijdens zijn vakantie!

van Anrooy
10

Vriendelijke makelaars goed begeleid zijn altijd bereid om iets extra's te doen als je vragen hebt ik kan geen min punt bedenken is gewoon op gegaan

Margret van de Kant-Kolfschoten
8

Goed advies Na bezichtiging direct contact

Henk Molenaar
9

een 9

Anoniem
10

Vanaf het begin wisten wij dat we voor Beumer&van Schoonhoven zouden gaan. Het gesprek liep meteen fantastisch. Een groot compliment voor de expertise van deze makelaar. Men komt beloftes na welke afgesproken waren. Werkelijk uitstekend. Een zéér goede begeleiding, kordaat, duidelijk. Men verkoopt géén sprookjes, maar ons huis. Het is de beste makelaar met een visie voor verkoop en/of aankoop! Dank aan Marcel, Wesley en de Office Manager Saskia, welke zéér goed hun werk hebben gedaan, dank voor al jullie inzet. Zwanenkamp 25

Anoniem
9

Bij het uitzoeken van de makelaars direct een goed gevoel over Marcel van den Berg en Beumer. En dit bleek een goed gevoel te zijn. Onze grootste wens was dat de verkoop zoveel mogelijk uit handen werd genomen en dit werd gedaan. Niets was teveel of moeilijk, elke vraag werd snel en goed beantwoord en de benadering zeer persoonlijk. Tijdens het verkoop proces maar ook daarna zeer goed geholpen en van advies voorzien. Kijkend naar de prijs kwaliteit - Beumer had de beste prijs van allemaal - naar ons idee de beste keus in Maarssen en omgeving!

Anoniem
9

Plezierig contact gehad, makelaar heeft echt kennis van zaken en ons juist geadviseerd. Zowel voor de verkoop als aankoop van de nieuwe woning.

John van Loveren
9

Vanaf het eerste contact de juiste klik en vertrouwen in het verkooptraject. Kwam bij de kennismaking beslagen ten ijs met kennis van zaken en heldere verkoopstrategie. Tijdens het verkooptrajecte steeds op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en reacties van potentiële kopers. Kortom zeer tevreden met de dienstverlening.

Anoniem
10

Binnen slechts enkele dagen onze oude woning verkocht. Alles volgens afspraak afgehandeld, zeker een aanrader

Nel van der Wal-Neleman
8

prettig contact en deskundige begeleiding bij een handeling waarin alles voor mij nieuw en vreemd is.

Eddie van Anrooij
10

Goed geholpen luisterd naar je vragen ben zeer tevreden

Anoniem
10

Fijn contact, afspraken zijn nagekomen en we werden steeds heel goed op de hoogte gehouden. Top makelaar!

Cees van Leeuwen
8

Tot nu toe een prima contact en behandeling.

Xander de Jong
10

Geen

boomstede707
9

Wij zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden van het gehele makelaarskantoor. Persoonlijk en telefonisch kontakt zeer plezierig verlopen.

Jan Landwaart
8

Prettig contact met de makelaar welke kennis van zaken heeft en daardoor goed advies kan geven!

Mevr. Marjo Westerik
9

Het kontakt was heel prettig,en alles werd keurig geregeld en besproken Ook de fotosessie was snel en accuraat.

Anoniem
9

Het contact verliep goed. Er is goed meegedacht om de verkoop te realiseren zodat wij ons droomhuis konden aankopen.

Dhr. Schelling
9

Zeer vakkundige en vriendelijke makelaar. Goede begeleiding en snel verkocht. Afspraken altijd goed nagekomen

André Westland
10

Omdat onze makelaar zei "verkopen en kopen" is emotie, prachtig gezegd. Men is van de andere huizen op de hoogte. Een fantastisch begin voor de verkoop van ons huis. Deze makelaar leeft ook daadwerkelijk met je mee en voldoet aan onze eisen. Top Makelaar! Men houdt alles gewoon goed op tijd in de gaten. Verder kunnen wij helaas nog niet beoordelen wat nog beter kan! Want het huis staat vanaf vandaag er pas op. Daar kan ik nog niet over oordelen, althans nog niet!

Rien Schelling
9

Zijn heel blij met deze makelaar. Zeer prettig contact telf en persoonlijk Fijne begeleiding en komen afspraken na. Mooie presentatie van de foto’s

boomstede707
9

Wij zeer tevreden met het contact telf en persoonlijk. Afspraken altijd op tijd. Mooie presentatie van foto’s en zeer goede begeleiding.

Marjo Westerik-Bom
8

Kontakt was prima en hij was enthousiast over de woning!

Dhr. Veer
10

Professionele menselijke aanpak van het hele proces van begin tot einde. Stelt een reële vraagprijs Maakt waar wat hij zegt te gaan doen. Duidelijke communicatie over de stappen die gezet gaan worden Kan geen minpunt bedenken.

Anoniem
10

Alles verliep perfect, communicatie, begeleiding en contract ondertekenen. Zelfs nog vrijblijvend het contract van ons nieuwe huis nagekeken.

Anoniem
10

Prettig voorgesprek. Vervolgens alles aangepakt en uitgevoerd zoals afgesproken. Efficiënt: bijv bezichtigingen twee dagen achter elkaar. Kort erop geïnventariseerd wie er serieuze interesse had en ook dat zsm rond gemaakt. Voor alle partijen fijn om te weten waar je aan toe bent. Want ook een gunstige verkoopmarkt vraagt om een goede aanpak!

Tim
9

Verbeterpunt: we kregen een andere makelaar toegewezen dan waar we de kennismaking mee hebben gehad en dat kwam als een complete verrassing. Gelukkig bleek Wesley net zo goed als Marcel maar de volgende keer zou ik dat toch echt wat duidelijker erbij zeggen.

Margriet
10

Verkoopplan vooraf besproken. Professioneel. Proactief. Alle afspraken nagekomen. Top!

Herman Maas
10

Zeer kundige, meedenkende en vriendelijke medewerkers.

Dhr. Brouwer
9

Heel tevreden over alle facetten. Prima contact, betrouwbare makelaar, heeft beloftes meer dan waargemaakt, uitstekende presentatie, extreem snel verkocht voor een prima prijs!

Dhr. Herman Maas
10

Het contact met de makelaars en secretaresse is heel erg goed. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Rien Schelling
8

Goed gevoel en een prettig contact met de makelaar. Mooie presentatie

Ellie Schelling
8

Prettig contact en een hele goede presentatie

Esther Brouwer-Bos
10

Wat ik al eerder schreef, Marcel is gewoon oprecht, eerlijk en weet waar hij het over heeft.

Désirée van der Veen
10

Contact met Marcel is zeer professioneel echter niet statig. Denkt met je mee en je kan altijd terecht met vragen waarop altijd zeer snel reactie komt. Marcel is uitstekend op de hoogte van de markt en verkoopt geen onzin maar is eerlijk en realistisch. Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer een beroep doen op Marcel.

Xander de Jong
10

Voorlopig nog geen opmerkingen.

Gerrit Westerik
8

Beumer is een professionele makelaar en de omgang met de makelaar en informatie uitwisseling vinden wij heel prettig

Anoniem
9

Goede, adequate en prettige communicatie. Altijd bereid te luisteren, een vraag te beantwoorden of iets toe te lichten.

Anoniem
9

Zeer goede makelaar binnen enkele dagen ons huis verkocht. Zelfs boven de vraagprijs. Afhandeling ook perfect en oplettend geregeld.

Rick Gomersbach
10

Zeer tevreden over de snelle en tactvolle verkoop van het huis . Vr bedankt

Dhr. Peter Koenen
8

Contact was bij kennismaking al goed en vertrouwd. Bovendien was Marcel goed op de hoogte van de omgeving en prijzen. Dit heeft ook de doorslag gegeven bij onze keuze

Dhr. Wijnand Van Loenen
10

Erg prettig en deskundig geholpen. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is top. Wesley en Marcel, bedankt!

Aliene Neven
8

Het intake gesprek kwam deskundig over .Er was ruimte om vragen te stellen als het niet duidelijk was en dat was gedurende hele periode voorafgaande aan de verkoop. Dat gaf mij rust en vertrouwen

Arnold Osinga
8

Het proces loopt nog bij ons, maar tot zover verloopt alles prima. En heb volkomen vertrouwen in een goede en positieve afwikkeling van het proces.

Terug
Recent bekeken