Dit hebben onze klanten ervaren...

Eddie van Anrooij
10

Goed geholpen luisterd naar je vragen ben zeer tevreden

Anoniem
10

Fijn contact, afspraken zijn nagekomen en we werden steeds heel goed op de hoogte gehouden. Top makelaar!

Cees van Leeuwen
8

Tot nu toe een prima contact en behandeling.

Xander de Jong
10

Geen

boomstede707
9

Wij zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden van het gehele makelaarskantoor. Persoonlijk en telefonisch kontakt zeer plezierig verlopen.

Jan Landwaart
8

Prettig contact met de makelaar welke kennis van zaken heeft en daardoor goed advies kan geven!

Mevr. Marjo Westerik
9

Het kontakt was heel prettig,en alles werd keurig geregeld en besproken Ook de fotosessie was snel en accuraat.

Anoniem
9

Het contact verliep goed. Er is goed meegedacht om de verkoop te realiseren zodat wij ons droomhuis konden aankopen.

Dhr. Schelling
9

Zeer vakkundige en vriendelijke makelaar. Goede begeleiding en snel verkocht. Afspraken altijd goed nagekomen

André Westland
10

Omdat onze makelaar zei "verkopen en kopen" is emotie, prachtig gezegd. Men is van de andere huizen op de hoogte. Een fantastisch begin voor de verkoop van ons huis. Deze makelaar leeft ook daadwerkelijk met je mee en voldoet aan onze eisen. Top Makelaar! Men houdt alles gewoon goed op tijd in de gaten. Verder kunnen wij helaas nog niet beoordelen wat nog beter kan! Want het huis staat vanaf vandaag er pas op. Daar kan ik nog niet over oordelen, althans nog niet!

Rien Schelling
9

Zijn heel blij met deze makelaar. Zeer prettig contact telf en persoonlijk Fijne begeleiding en komen afspraken na. Mooie presentatie van de foto’s

boomstede707
9

Wij zeer tevreden met het contact telf en persoonlijk. Afspraken altijd op tijd. Mooie presentatie van foto’s en zeer goede begeleiding.

Marjo Westerik-Bom
8

Kontakt was prima en hij was enthousiast over de woning!

Dhr. Veer
10

Professionele menselijke aanpak van het hele proces van begin tot einde. Stelt een reële vraagprijs Maakt waar wat hij zegt te gaan doen. Duidelijke communicatie over de stappen die gezet gaan worden Kan geen minpunt bedenken.

Anoniem
10

Alles verliep perfect, communicatie, begeleiding en contract ondertekenen. Zelfs nog vrijblijvend het contract van ons nieuwe huis nagekeken.

Anoniem
10

Prettig voorgesprek. Vervolgens alles aangepakt en uitgevoerd zoals afgesproken. Efficiënt: bijv bezichtigingen twee dagen achter elkaar. Kort erop geïnventariseerd wie er serieuze interesse had en ook dat zsm rond gemaakt. Voor alle partijen fijn om te weten waar je aan toe bent. Want ook een gunstige verkoopmarkt vraagt om een goede aanpak!

Tim
9

Verbeterpunt: we kregen een andere makelaar toegewezen dan waar we de kennismaking mee hebben gehad en dat kwam als een complete verrassing. Gelukkig bleek Wesley net zo goed als Marcel maar de volgende keer zou ik dat toch echt wat duidelijker erbij zeggen.

Margriet
10

Verkoopplan vooraf besproken. Professioneel. Proactief. Alle afspraken nagekomen. Top!

Herman Maas
10

Zeer kundige, meedenkende en vriendelijke medewerkers.

Dhr. Brouwer
9

Heel tevreden over alle facetten. Prima contact, betrouwbare makelaar, heeft beloftes meer dan waargemaakt, uitstekende presentatie, extreem snel verkocht voor een prima prijs!

Dhr. Herman Maas
10

Het contact met de makelaars en secretaresse is heel erg goed. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Rien Schelling
8

Goed gevoel en een prettig contact met de makelaar. Mooie presentatie

Ellie Schelling
8

Prettig contact en een hele goede presentatie

Esther Brouwer-Bos
10

Wat ik al eerder schreef, Marcel is gewoon oprecht, eerlijk en weet waar hij het over heeft.

Désirée van der Veen
10

Contact met Marcel is zeer professioneel echter niet statig. Denkt met je mee en je kan altijd terecht met vragen waarop altijd zeer snel reactie komt. Marcel is uitstekend op de hoogte van de markt en verkoopt geen onzin maar is eerlijk en realistisch. Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer een beroep doen op Marcel.

Xander de Jong
10

Voorlopig nog geen opmerkingen.

Gerrit Westerik
8

Beumer is een professionele makelaar en de omgang met de makelaar en informatie uitwisseling vinden wij heel prettig

Anoniem
9

Goede, adequate en prettige communicatie. Altijd bereid te luisteren, een vraag te beantwoorden of iets toe te lichten.

Anoniem
9

Zeer goede makelaar binnen enkele dagen ons huis verkocht. Zelfs boven de vraagprijs. Afhandeling ook perfect en oplettend geregeld.

Rick Gomersbach
10

Zeer tevreden over de snelle en tactvolle verkoop van het huis . Vr bedankt

Dhr. Peter Koenen
8

Contact was bij kennismaking al goed en vertrouwd. Bovendien was Marcel goed op de hoogte van de omgeving en prijzen. Dit heeft ook de doorslag gegeven bij onze keuze

Dhr. Wijnand Van Loenen
10

Erg prettig en deskundig geholpen. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is top. Wesley en Marcel, bedankt!

Aliene Neven
8

Het intake gesprek kwam deskundig over .Er was ruimte om vragen te stellen als het niet duidelijk was en dat was gedurende hele periode voorafgaande aan de verkoop. Dat gaf mij rust en vertrouwen

Arnold Osinga
8

Het proces loopt nog bij ons, maar tot zover verloopt alles prima. En heb volkomen vertrouwen in een goede en positieve afwikkeling van het proces.

Argo Van Bart
10

Wij zouden niets kunnen bedenken wat verbeterd kan worden. Een absolute topper!

Anoniem
7

Wat wij als positief hebben ervaren is dat toen de foto's niet naar wens waren, de makelaar direct actie heeft ondernomen en dat heeft opgelost. Wat wij als negatief hebben ervaren is dat we op een middag om half 6 werden gebeld dat er de volgende ochtend om half 10 een taxatie moest plaatsvinden vanuit de kopers. Toen wij aangaven dat we dit te kort dag vonden omdat we ons huis graag netjes hebben voor er iemand binnenkomt werd er door de vrouw van de receptie niet al te vriendelijk gereageerd. Ook toen wij haar tijdens het verkoop proces vroegen over een eventuele open dag werd er niet erg vriendelijk gereageerd. Kregen erg het gevoel dat wij niet belangrijk genoeg waren, omdat wij een appartement verkochten en geen woonhuis. De makelaar zou ik aanbevelen omdat hij veel kennis heeft en het proces goed heeft begeleid, Marcel en Wesley zijn 2 makelaars met verstand van zaken. De makelaar zou ik afraden door de manier waarop er gecommuniceerd word dat de receptie.

Anoniem
10

Plezierig en zakelijk. Klein basic kantoor. spreek me meer aan dan luxe met een associatie van duur. We waren altijd welkom. Goede overdracht tussen kantoorgenoten. Makkelijk als iemand anders even moest overnemen. We hadden een kort maar krachtige verkoop van ons oude huis en een kort maar krachtige aankoop van het nieuwe huis. Al met al tot dusver naar verwachting verlopen.

Dhr. Blom
9

Deskundige en prettige makelaar. Gaf ons een goed gevoel bij het intakegesprek.

Michael Kuipers
7

De makelaars zijn betrokken en hebben kennis van zaken. Het is fijn dat er na de bezichtigingen wordt gebeld hoe het is gegaan en dat deze gesprekken niet afgeraffeld worden. Ze nemen goed de tijd om alles toe te lichten en zijn goed bereikbaar voor vragen. ons huis is voor een mooi bedrag verkocht! puntjes van aandacht: In het voortraject hadden wij graag een plan van aanpak gezien qua verkoopstrategie. Er was gesproken over een eventuele open dag waar wij oren naar hadden, echter is er gekozen voor losse afspraken. Hier hadden wij graag een betere communicatie gezien. De afspraken worden vrij kort van te voren aangekondigd. (o.a. de taxatie). Ik weet niet of dit overmacht is en of er überhaupt ruimte is om zaken eerder aan te kondigen maar wilde dit toch even melden. Toen wij dit aangaven bij de telefoniste kregen wij het gevoel te worden afgesnauwd. Ook toen wij kwamen voor de ondertekening kwam ze wat geïrriteerd over. Zij zou zich best wat klantvriendelijker mogen opstellen.

Esther Brouwer-Bos
10

Erg warm gesprek en hebben vertrouwen in Marcel.

Petra Blankensteijn
10

Gewoon een vriendelijke en aardige man

Bas van Velzen
10

Tot zoverre zijn wij uiterst tevreden en we zijn erg benieuwd hoe de bezichtigingen en verkoop zullen verlopen.

Argo Van Bart
10

Duidelijke communicatie en informatie. Erg handig dat je een eigen account hebt zodat je alles kunt volgen. Snelle reactie en actie.

Laura van Rooijen
8

Ik was erg blij met hoe alles is verlopen tot nu toe. Zeker toen ik wat puntjes had over de foto's voelde ik me gehoord en begrepen en is er meteen actie ondernomen. Echt heel fijn!

Mike de Jong
9

Het was een zeer prettig eerste gesprek. In het 2e gesprek wist hij ons ook goed gerust te stellen over de verkoop en aankoop van een woning. Vooral dat we niet met ons gezin op straat zouden komen te staan als ons huis wel verkocht zou zijn maar we nog niks anders zouden hebben. Er is een goede klik tussen ons

Vos
9

Via Beumer hebben wij ons eerste en tweede huis gekocht, nu hebben we voor de tweede keer een huis via Beumer verkocht. Tijdens het gesprek worden uitstekend adviezen en tips gegeven waar je wat mee kan, niet alleen over de woning maar ook over praktische zaken er om heen. Wij zijn zeer tevreden.

Marieke Hietbrink
10

We zijn super goed geholpen! Marcel is een hele leuke, vriendelijke en betrokken makelaar. Soms kunnen zaken wat stipter, zoals bijvoorbeeld het te koop / verkoop bord langsbrengen. Maar daar hebben we verder helemaal geen last van gehad!!!

Ben Duran
8

Iets meer rust

Gerard van den Berg
9

Tot op heden ben ik zeer tevreden over de begeleiding en informatie uit het team van Beumer Garantiemakelaars. Carla en Gerard van den Berg. Fazantenkamp 821 Maarssen.

Peter Koenen
8

Het contact was vanaf het begin erg prettig. Wij vonden dat een belangrijke voorwaarde voor de verkoop van ons huis wat toch op vertrouwen is gebaseerd.

Terug
Recent bekeken