Dit hebben onze klanten ervaren...

Esther Brouwer-Bos
10

Erg warm gesprek en hebben vertrouwen in Marcel.

Petra Blankensteijn
10

Gewoon een vriendelijke en aardige man

Bas van Velzen
10

Tot zoverre zijn wij uiterst tevreden en we zijn erg benieuwd hoe de bezichtigingen en verkoop zullen verlopen.

Argo Van Bart
10

Duidelijke communicatie en informatie. Erg handig dat je een eigen account hebt zodat je alles kunt volgen. Snelle reactie en actie.

Laura van Rooijen
8

Ik was erg blij met hoe alles is verlopen tot nu toe. Zeker toen ik wat puntjes had over de foto's voelde ik me gehoord en begrepen en is er meteen actie ondernomen. Echt heel fijn!

Mike de Jong
9

Het was een zeer prettig eerste gesprek. In het 2e gesprek wist hij ons ook goed gerust te stellen over de verkoop en aankoop van een woning. Vooral dat we niet met ons gezin op straat zouden komen te staan als ons huis wel verkocht zou zijn maar we nog niks anders zouden hebben. Er is een goede klik tussen ons

Vos
9

Via Beumer hebben wij ons eerste en tweede huis gekocht, nu hebben we voor de tweede keer een huis via Beumer verkocht. Tijdens het gesprek worden uitstekend adviezen en tips gegeven waar je wat mee kan, niet alleen over de woning maar ook over praktische zaken er om heen. Wij zijn zeer tevreden.

Marieke Hietbrink
10

We zijn super goed geholpen! Marcel is een hele leuke, vriendelijke en betrokken makelaar. Soms kunnen zaken wat stipter, zoals bijvoorbeeld het te koop / verkoop bord langsbrengen. Maar daar hebben we verder helemaal geen last van gehad!!!

Ben Duran
8

Iets meer rust

Gerard van den Berg
9

Tot op heden ben ik zeer tevreden over de begeleiding en informatie uit het team van Beumer Garantiemakelaars. Carla en Gerard van den Berg. Fazantenkamp 821 Maarssen.

Peter Koenen
8

Het contact was vanaf het begin erg prettig. Wij vonden dat een belangrijke voorwaarde voor de verkoop van ons huis wat toch op vertrouwen is gebaseerd.

Petra Blankensteijn
10

Marcel is aardig en helpt goed Niks is hem te veel

Theo Buskens
8

Transparantheid tot op heden.

Anoniem
9

Prima contact met makelaar. Deskundig advies. Ze maken goed gebruik van social media en nieuwsbrieven. Bezichtigingen goed verlopen. Huis binnen minder dan week verkocht. Dus super blij.

van der Wind
10

Contact is erg fijn, blijf zo doorgaan in de toekomst!!

Mirjam de Koning-van der Linden
9

Gesprek was open en eerlijk, goed en snel begeleid in het proces van de verkoop En persoonlijk contact

Neha Mangat
10

We are very happy with the process, information and guidance. Happy so far and hope it end on good note.

Dik Veer
10

Persoonlijke benadering. Enthousiast en betrokken. Kortom prima

Danny Bruijntjes
9

Na een prettig intake gesprek werden ook de gemaakte cordaat afgehandeld

Rob van Dulst
9

|Er is goede voorlichting gegeven , bij vragen werd je goed en vakkundig geholpen ,presentatie en foto's zijn perfect . Prima Makelaars kantoor

Dhr. Robart
10

Vooral duper aardige mensen die met je mee denken en werkelijk niets te veel is zelfs na sluitingtijd.

Dhr. Rob Meij
9

Contact verliep zeer soepel, wij zijn zeer tevreden hoe alles in z'n werk werd gezet en afgehandeld.

Anoniem
8

Contact met makelaar is goed. Veel kennis van huizen en markt. Goede presentatie van de woning. Woning verkocht in korte tijd.

Paul Robart
10

Het loopt gewoon op rolletjes en er word ook naar ons geluisterd.

Frans Groeneveld
8

leuke samenwerking en komt de afspraken na

Dhr. van Essen, Willem
9

Het contact met de makelaar en team verliep zeer spoedig en vlot. Korte lijnen, welke zeker voor mij zijnde in het buitenland, zeer prettig waren. Prima service.

Dhr. Romijn
9

Een prima en zeer deskundige makelaar met een fantastisch team. Ze hebben mij uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn woning en ik zou ze zeker aan familie en vrienden aanbevelen.

Dhr. Koppen
10

Alles is goed en snel gegaan met altijd een duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel Wesley als Saskia.Zelf hebben wij weinig moeten ondernemen bijna alles werd goed voor ons geregeld. Wij willen deze makelaar dan ook graag aan iedereen aanbevelen.

Adriaan de Graaf
9

fijn persoon marcel v/d berg kundig, rustig en betrouwbaar

Irma Noorman
9

Tot nu toe zeer tevreden. Kennis van zaken.

Marc Romijn
8

Een makelaar die zich tot nu toe goed aan de afspraken heeft gehouden

Dhr. Jannes
10

Wij hebben Beumer als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar ingeschakeld. Ze hebben goede kennis van de markt en omgeving. Naast makelaars Wesley en Marcel is ook Saskia een goede hulp geweest bij organisatie en bezichtigingen. De tarieven zijn schappelijk en je krijgt een goede service voor je geld. Dus zeker een aanrader als je een goede makelaar in de omgeving van Maarssen zoekt.

Cobie Möller-Gorter
7

Al jaren een vertrouwde makelaar in de buurt

Anoniem
10

Alles verliep boven verwachting. Snelle verkoop, en een fijne communicatie. Wij zijn erg tevreden.

Abdelghani el Idrissi
10

Snel en goed gehandelt.

Koppen
10

zeer tevreden

Willem van Essen
10

Ik kende deze makelaar al van eerdere zaken. En dat is toen ook na volle tevredenheid gegaan. Waarom zou je dan naar een ander gaan.

Anoniem
10

Heel positieve ervaring met Marcel. Goed advies over verkoopstrategie, erg prettig contact. Kan snel schakelen, ons huis was dan ook erg snel verkocht. We werden compleet ontzorgd in het proces en de vragen die we hadden werden direct beantwoord. Zeer goede verkoopbegeleiding, ik zou iedereen deze makelaar aanraden!

Jos Harmsen
10

Ga zo door

Sjoerd Dijkstra
8

Ben zeer tevreden over de aanloop naar het verkopen van ons huis. Zowel het begin gesprek en de afhandeling naar de verkoop toe. Ja zou zeker Beumer makelaar arbeiden bij vrienden en familie.

Mevr. Mary Bezuijen
10

Het contact met de makelaar verliep soepel, tevens zeer vriendelijke benadering. Zowel persoonlijk, per mail als per telefoon altijd goed bereikbaar en snel antwoord op de vragen.

Charlotte van Londen
10

Een makelaar die tenminste iets kan vertellen over het huis dat in de verkoop is. Verder natuurlijk nog super aardig, vriendelijk en altijd te bereiken.

Dhr. Boot
8

Makelaardij Beumer & van Schoonhoven bood in vergelijking met andere makelaars (3) de beste verwachte opbrengst , de courtage was daarnaast een van de laagste. Wat betreft de uiteenzetting van de verkoop, markt en strategie was het verhaal duidelijk en werd uiteindelijk de verwachting volledig waargemaakt. De praktische zaken zoals overleg bij nieuwe bezoeken etc. verliep netjes en volgens afspraak.

Krissie Aerts
9

Bij vragen wordt er zeer snel en behulpzaam gereageerd.

Dhr. Hoeflaken
10

Zeer correct en erg vriendelijk. Duidelijk in de afspraken en goed meedenkend. Een uiterst fijn contact.

Mevr. Kaljee-Klerk
9

Wij zijn zeer tevreden met de service en begeleiding van Beumer en van Schoonhoven makelaars bij het aan en verkopen van ons huis!

Peter Kuijper
8

Mooie presentatie. Fijne mensen!

Mary Bezuijen
10

Professionele en vriendelijke benaderingswijze

Jeffry Weber
10

Professioneel en vertrouwd

Mevr. Keizer-Klaarenbeek
8

Heel goed kontakt, persoonlijke begeleiding. Niks was te veel Daardoor binnen 3 weken huis verkocht.

Terug
Recent bekeken