Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
8

Contact met makelaar is goed. Veel kennis van huizen en markt. Goede presentatie van de woning. Woning verkocht in korte tijd.

Paul Robart
10

Het loopt gewoon op rolletjes en er word ook naar ons geluisterd.

Frans Groeneveld
8

leuke samenwerking en komt de afspraken na

Dhr. van Essen, Willem
9

Het contact met de makelaar en team verliep zeer spoedig en vlot. Korte lijnen, welke zeker voor mij zijnde in het buitenland, zeer prettig waren. Prima service.

Dhr. Romijn
9

Een prima en zeer deskundige makelaar met een fantastisch team. Ze hebben mij uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn woning en ik zou ze zeker aan familie en vrienden aanbevelen.

Dhr. Koppen
10

Alles is goed en snel gegaan met altijd een duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel Wesley als Saskia.Zelf hebben wij weinig moeten ondernemen bijna alles werd goed voor ons geregeld. Wij willen deze makelaar dan ook graag aan iedereen aanbevelen.

Adriaan de Graaf
9

fijn persoon marcel v/d berg kundig, rustig en betrouwbaar

Irma Noorman
9

Tot nu toe zeer tevreden. Kennis van zaken.

Marc Romijn
8

Een makelaar die zich tot nu toe goed aan de afspraken heeft gehouden

Dhr. Jannes
10

Wij hebben Beumer als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar ingeschakeld. Ze hebben goede kennis van de markt en omgeving. Naast makelaars Wesley en Marcel is ook Saskia een goede hulp geweest bij organisatie en bezichtigingen. De tarieven zijn schappelijk en je krijgt een goede service voor je geld. Dus zeker een aanrader als je een goede makelaar in de omgeving van Maarssen zoekt.

Cobie Möller-Gorter
7

Al jaren een vertrouwde makelaar in de buurt

Anoniem
10

Alles verliep boven verwachting. Snelle verkoop, en een fijne communicatie. Wij zijn erg tevreden.

Abdelghani el Idrissi
10

Snel en goed gehandelt.

Koppen
10

zeer tevreden

Willem van Essen
10

Ik kende deze makelaar al van eerdere zaken. En dat is toen ook na volle tevredenheid gegaan. Waarom zou je dan naar een ander gaan.

Anoniem
10

Heel positieve ervaring met Marcel. Goed advies over verkoopstrategie, erg prettig contact. Kan snel schakelen, ons huis was dan ook erg snel verkocht. We werden compleet ontzorgd in het proces en de vragen die we hadden werden direct beantwoord. Zeer goede verkoopbegeleiding, ik zou iedereen deze makelaar aanraden!

Jos Harmsen
10

Ga zo door

Sjoerd Dijkstra
8

Ben zeer tevreden over de aanloop naar het verkopen van ons huis. Zowel het begin gesprek en de afhandeling naar de verkoop toe. Ja zou zeker Beumer makelaar arbeiden bij vrienden en familie.

Mevr. Mary Bezuijen
10

Het contact met de makelaar verliep soepel, tevens zeer vriendelijke benadering. Zowel persoonlijk, per mail als per telefoon altijd goed bereikbaar en snel antwoord op de vragen.

Charlotte van Londen
10

Een makelaar die tenminste iets kan vertellen over het huis dat in de verkoop is. Verder natuurlijk nog super aardig, vriendelijk en altijd te bereiken.

Dhr. Boot
8

Makelaardij Beumer & van Schoonhoven bood in vergelijking met andere makelaars (3) de beste verwachte opbrengst , de courtage was daarnaast een van de laagste. Wat betreft de uiteenzetting van de verkoop, markt en strategie was het verhaal duidelijk en werd uiteindelijk de verwachting volledig waargemaakt. De praktische zaken zoals overleg bij nieuwe bezoeken etc. verliep netjes en volgens afspraak.

Krissie Aerts
9

Bij vragen wordt er zeer snel en behulpzaam gereageerd.

Dhr. Hoeflaken
10

Zeer correct en erg vriendelijk. Duidelijk in de afspraken en goed meedenkend. Een uiterst fijn contact.

Mevr. Kaljee-Klerk
9

Wij zijn zeer tevreden met de service en begeleiding van Beumer en van Schoonhoven makelaars bij het aan en verkopen van ons huis!

Peter Kuijper
8

Mooie presentatie. Fijne mensen!

Mary Bezuijen
10

Professionele en vriendelijke benaderingswijze

Jeffry Weber
10

Professioneel en vertrouwd

Mevr. Keizer-Klaarenbeek
8

Heel goed kontakt, persoonlijke begeleiding. Niks was te veel Daardoor binnen 3 weken huis verkocht.

Dhr. Rietveld
8

Contact en behulpzaamheid en prijs kwaliteit verhouding is goed Wij werden goed en professioneel geholpen en naar tevreden heid

Mevr. Suters
10

Het klinkt misschien ongelooflijk, maar het is echt zo: een 10! Het was een fijne samenwerking met zowel Marcel als Wesley. Duidelijk, snel en vriendelijk zijn de sleutelwoorden!

Anoniem
9

Een bekwame en rustige makelaar die je van A tot Z begeleidt. Marcel en zijn team weten wat zij doen en hebben op deze manier mijn woning binnen 2 dagen verkocht met een bovenverwachting resultaat!

Otto Boot
8

Vooralsnog voortvarende afhandeling.

Joyca Veldhuizen
8

zeer goede service

Angelina Kaljee-klerk
8

Duidelijke communicatie

Dhr. De Groodt
10

Vanaf het eerste moment gaf de makelaar ons een goed gevoel, vooral het gevoel dat hij eerlijk was over de vraag prijs en huidige marktwaarde. Daarnaast was hij erg vriendelijk en zeer deskundig. Ik kan dan ook iedereen Beumer aanbevelen. In Maarssen zijn er nog een aantal makelaars maar deze stak er op alle fronten met kop en schouders boven uit!

Anoniem
10

Wij zijn heel erg tevreden met hun advies, deskundigheid en begelijding! Boven alle verwachting! Aanrader!

Mevr. van Limburg
9

Heel prettig, na bezichtiging snel feedback en bij vragen per email snel terugkoppeling, het contact was heel prettig en we kregen het gevoel dat de makelaar het huis goed presenteerde aan de potentiële kopers. Heel tevreden dus over dit makelaarskantoor.

Claudia van de Klomp
10

Ik ben zeer tevreden, kennis van zaken en plezierig contact. Ook de laagdrempeligheid van het kantoor is fijn.

Ruud van de Klomp
8

Aanmelding bij kantoor is pas een week oud. Kan nog geen mening geven. 1e indruk is goed.

Richard Jannes
10

Marcel is een vriendelijke en sociale makelaar en denkt goed mee met de klant. Ook heeft hij de nodige ervaring wat in zijn werk goed tot uiting komt. Ook de mensen op kantoor zijn snel en accuraat. Kortom een fijne organisatie om mee samen te werken bij aankoop en verkoop.

Hannie Janssen
8

Professioneel en goed geluisterd

Lien Keizer-Klaarenbeek
8

Het loopt op rolletjes, zo ver !

Marja Suters
10

het contact met Marcel vind ik zeer prettig. als je een vraag hebt krijg je snel (zelfde dag) een reactie. hij is vriendelijk, to the point, kennis van zaken en geeft me een goed gevoel.

Mario de Groodt
10

Snel gehandeld en altijd vriendelijk en correct. Meer dan prima prijs-kwaliteit verhouding.

Anoniem
9

Makelaar had een goede visie en argumenten voor zijn gekozen verkoopstrategie, waar wij ons konden vinden. Hierdoor was het huis snel verkocht!

Anoniem
9

Een goede en betrouwbare makelaar, wat er wordt gezegd en beloofd wordt ook na gekomen! Een echte aanrader.

Tom van den Bosch
8

Fijne samenwerking!!!

Anoniem
8

Alles is vlot verlopen, aandacht voor de verkoper had iets beter gekund. verder hebben we weinig contact met hem gehad.

Johanna Hemmelder-Nieuwland
7

Goede gesprekken en uitleg over de gang van zaken verder nog geen oordeel aangezien het huis nog maar een paar dagen te koop staat.

Anoniem
9

De makelaar hanteert een open en eerlijke communicatie met een reële verwachting van de marktprijs en prima service.

Terug
Recent bekeken