€ 1.275.000,- v.o.n.

Te koop: Bouwnummer 501, 2611 BV Delft

Onderdeel van nieuwbouwproject Antoni

Beschrijving

Lees meer
Wonen in Delft? Centraal tussen het historische centrum en het vernieuwde station? Affiniteit met innovatie en techniek? In het Leeuwenhoekkwartier, hartje Delft, komt Antoni. Een nieuw, dynamisch, multifunctioneel gebouw, waar wonen samen komt met ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten.

Ook verbinding tussen mensen en de nieuwste innovaties en ideeën op het gebied van techniek en duurzaam design staan centraal in dit gebouw. Dat ziet u terug in de flexibele plattegronden van de mooie, royale loftwoningen en de Start Smart designs in de compacte studio’s. Bovendien is er een vindingrijke parkeervoorziening voor eigen auto’s en deelauto’s.

Royale loftwoning: inspirerend uitzicht over Delft
De loftwoningen liggen op de vier hoogste verdiepingen en hebben meerdere balkons, dakterrassen en/of loggia’s met een inspirerend uitzicht over Delft. Het adembenemende penthouse op de bovenste verdieping overtreft alles en brengt alle ruimtelijke kwaliteiten samen. De loftwoningen zijn beschikbaar van 173 tot ruim 270 m².

Naar eigen wens indelen
U kunt de loftwoning naar eigen wens indelen. De woning wordt casco geleverd met basisvoorzieningen, zoals wanden en ventilatie- en warmtevoorziening. U bouwt de woning af in eigen beheer. Zo wordt uw nieuwe thuis helemaal op maat. Wilt u de sleutel krijgen en zonder ‘gedoe’ uw nieuwe, mooi aangeklede woning binnenstappen? Wij bieden u een turn-key ontwerp met afbouw inclusief keuken, kasten en zelfs meubilair! Uiteraard conform uw persoonlijke stijl.

Design van piet boon
Voor de aankleding van uw gehele huis kunt u kiezen voor een design van Piet Boon. Bij een bijzondere woning hoort immers een bijzondere vormgeving. Het uitgangspunt bij ieder design van Piet Boon Studio is de perfecte balans tussen technische innovatie en esthetiek. Er zijn meerdere stijlen en vele keuzemogelijkheden. Laat u inspireren.

Kenmerken 11 lofts:
- vanaf € 850.000,-
- uitzicht over Delft
- zonnige terrassen of loggia’s
- veel glas
- koeling via WKO-installatie
- mogelijkheid van zonwering en extra koeling
- vrij indeelbaar
- de meeste woningen beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers

Voorlopige planning:
Start bouw: april 2018
Opening Antoni: Voorjaar 2020

Wanneer u belangstelling heeft voor het project Antoni kunt u zich via de website woneninantoni.nl inschrijven. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4090410
Prijs € 1.275.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 22 mei 2018
Laatste wijziging Donderdag 7 juni 2018
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 4e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 238 m²
Inhoud 709 m³
Tuinoppervlakte 93 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Terug
Recent bekeken